Oppdrett

Nina fikk sin første svenske lapphund i 1980 og har siden da vært aktiv med lapphunder. Det første kullet på svensk lapphund ble født i 1985. Vi har oppdrettet 5 svenske lapphunder som har blitt norsk vinner og fått fram 10 utstillingschampioner. Den finske lapphunden Renfjellets Arvo kom i hus i 1985 og ble dermed en av de tre første registrerte finske lapphundene i Norge. Har siden da vært aktiv på utstilling og i flere hundesporter. Har siden da hatt mange kull på svensk lapphund og finsk lapphundVårt første kull på lapsk vallhund ble født i januar 2015.
 
Det viktigste for oss er å få fram gode familiehunder som er friske, sosiale, stabile mentalt og har et funksjonelt eksteriør. 
 
Valpene vokser opp sammen med oss og får være med på det daglige som skjer. De får også være med på turer i bil, byen og skogen, og er dermed godt rustet til å møte den store verden. 
 
Valpene leveres med:
* Stamtavle fra NKK
* Chip
* Helseattest
* Ormekur
* Kontrakt
* Vaksine
* Valpefôr av god kvalitet
* CD med bilder fra valpens første levetid
 
Vi har god oppfølging og opplæring for de valpekjøperene som ønsker det, både med pelsstell, kloklipp, utstillingstrening og generelle spørsmål.